Speltips/rek, Serie A: Juventus – Inter 2/2

Emil Jakobsson Publicerat: 1 februari 2014
Speltips Juventus - Inter 2/2 2014
Foto: Bildbyrån

Toppmöte från Italien väntar när Juventus tar emot femma Inter hemma i Turin. Efter en närmare titt på oddsen har vi hittat ett speltips med oddset 2,4 vi tror stenhårt på.

Juventus fick en tidig utvisning nu senast borta mot Lazio men trots att man spelade drygt 70 minuter med en man mindre lyckades man få med sig en poäng från Rom. Innan det förlorade man med 1-0 borta mot Roma, men det var i cupen och ser man till Juventus spel i ligan är de otroligt starka.

Tolv raka ligasegrar hade man innan krysset mot Lazio och med hemmaplan har man 16 segrar och en oavgjord på de 17 senaste ligamatcherna.

Inter har samtidigt kört fast och har fem raka utan seger (två oavgjorda och tre förluster). Det är främst målskyttet som helt försvunnit då man bara gjort ett mål under dessa fem matcher. Bland annat blev man nollad av jumbon Catania nu senast.

På bortaplan har man fyra raka förluster och fem utan seger.

Hållit nollan i sex av sju matcher

Det är här vi har hittat vårt speltips, nämligen att Juventus håller nollan och vinner matchen.

Juventus har hållit nollan i sex av deras sju senaste hemmamatcher i Serie A och Inter gjort ett mål på deras fem senaste matcher.

Om man inte ens lyckas näta hemma mot jumbon blir det svårt borta mot Juventus. Oddset 2,4 känns samtidigt alldeles för högt men vi tackar och tar emot. Andra bolag som t.ex. Betsafe har odds runt 1,95 på detta spel vilket är en indikation om hur ovanligt högt detta odds är.

Speltips: Juventus håller nollan och vinner
Odds: 2,4 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Nya kunder får 1 200 kr bonus)
TV: TV4 Sport xtra, söndag 2/2 kl 20:45
Skador: Info om alla skador och avstängningar.
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
Juventus 1,45 titanbet logo 1 000 kr
Oavgjort 4,75 betsson logo 1 500 kr
Inter 8,7 betsson logo 1 500 kr
Under 2,5 mål 2,25 unibet logo 1 200 kr
Över 2,5 mål 1,69 comeon logo 3 000 kr