Spetlips: Stanley Cup-final fyra: New York Rangers – Los Angeles Kings

Emil Jakobsson Publicerat: 10 juni 2014

New York Rangers - Los Angeles Kings Stanley Cup final fyra 2014
New York Rangers föll även i match tre hemma i Madison Square Garden. Nu krävs en seger i match fyra natten mot torsdag för att bucklan inte ska gå till Los Angeles Kings. Klarar Lundqvist och de övriga i Rangers att vinna när det behövs som mest?

Är det omöjligt att vända ett 3-0 underläge i slutspelet? Fråga bara Los Angeles Kings.

De gjorde det så sent som i april då man förlorade tre raka matcher med stora siffror mot San Jose Sharks. Man reste sig på nio och lyckades vinna fyra raka matcher och nu är man en ynka seger från att få lyfta Stanley Cup för andra gången på tre säsonger.

Men det är givetvis inte lätt, men det är absolut inte omöjligt för Rangers att vända detta. Men då krävs det bland annat bättre spel från Lundqvist, man måste börja sätta sina chanser och man måste lyckas bryta ner Kings täta försvarsspel.

Lundqvist räddade bara 12 av 15 skott nu senast samtidigt som hans motståndare Jonathan Quick stoppade 32 av 32 skott när Kings vann med 3-0.

Senast någon vände en finalserie var 1942

Även om det händer ibland under slutspelet har det inte hänt att ett lag vänt ett 3-0-underläge i finalen sedan Toronto Maple Leafs lyckades göra det 1942.

Störta spelvärdet då? Jag ser utan tvekan mest värde i att matchen går till förlängning vilket ger hela 3,85 gånger pengarna.

Två av tre finaler har gått till förlängning och final tre hade lika gärna kunnat gå till förlängning om målvaktsspelet varit jämnare mellan de båda lagen

För Kings har fyra av deras sex senaste gått till förlängning och för Rangers är det fyra av sju som gått till OT. Dessutom är det Betway som erbjuder de högsta oddset, ett bolag som ger nya kunder pengarna tillbaka om de förlorar första spelet upp till 500 kr.

Speltips: Matchen går till förlängning
Odds: 3.85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (Gratisspel värt 500 kr)
TV: TV10 & Viasat Hockey, natten mot torsdag kl 02:00 (Dagens alla TV-matcher)
Skrivet av: Thomas Mäkitalo

 

Bästa oddsen just nu:

Spel Odds Bolag Bonus
New York Rangers 2,22 nordicbet logo 1 000 + 500 kr
Förlängning 3,85 betway logo 500 kr
Los Angeles Kings 3,1 bwin logo 1 000 kr
Under 4,5 mål 2,08 unibet logo 1 000 kr
Över 4,5 mål 1,77 bwin logo 1 000 kr