Streama Juventus – Spezia: Live Stream 2/3

Spelbloggare Publicerat: 2 mars 2021

Till kvällens Serie A, tisdagen den 2 mars 2020, har vi onekligen någonting att sätta tänderna i. Vi visar dig hur du enklast kan streama Juventus – Spezia samt på vilka sajter som man hittar Juventus – Spezia live stream.

Juventus - Spezia

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Något form av hopp för Scudetton finns fortfarande för Juventus, men då är det bara att vinna, vinna och åter vinna som gäller framöver. Faktum är att det ser mer riskabelt ut nedåt – en plats i topp fyra är faktiskt hotad. Flera lag som jagar hack i häl.

Spezia ligger relativt tryggt till, om än på den undre halvan av tabellen. De har ett försprång om sju poäng ned till det röda tabellområdet, som alltså leder till nedflyttning, och det mesta pekar på att kontraktet inte kommer förrloras. Senast spelade man 2-2 mot Parma, förlorade dessförinnan mot Fiorentina – men det följde upp dubbla vinster.

Hur ser det då ut för Juventus? Svajigt, minst sagt. 1-1-krysset borta mot Hellas Verona senast var ett praktfiasko.

Match: Juventus – Spezia
Tid: 20:45, 2/3-21
Live Stream: Bet365 & Unibet
Spel: Läs speltips Juventus – Spezia

Juventus – Spezia Stream

Enklare sätt att se Juventus – Spezia stream finns knappast än hos Bet365, som utöver att ha en streamingtjänst tillhandahåller en av världens mest uppskattade plattformar för spel samt betting.

Hur gör man då? Jo, du öppnar ett konto via oss – sätter in minst 50 kronor och kan sedermera streama Juventus – Spezia utan problem.

  1. Klicka här för att komma till Bet365
  2. Registrera ett konto
  3. Gör en insättning på minst 50 kr
  4. Se Juventus – Spezia stream

Juventus – Spezia Live Stream

Ett annat ställe att få Juventus – Spezia live stream är hos populära Unibet, som också sysslar med betting. Där är det faktiskt ännu mindre krav för att låsa upp Juventus – Spezia streaming – du öppnar ditt konto via en av våra länkar och sätter sedan in enbart 25 kronor eller mer. Enkelt, va?

Streama Juventus – Spezia

  1. Klicka på denna länk för att komma till Unibet.
  2. Öppna ditt konto.
  3. Gör en insättning på minst 50 kronor.
  4. Streama Juventus – Spezia online

Se Juventus – Spezia på TV

Föredrar man det klassiska sättet att se Juventus – Spezia är det på TV, men ha i hänsyn att detta alternativ innebär att man måste betala för ett abonnemang. Detta är på C More, som även tillhandahåller streamingtjänsten C More Play. Avsparken är 20:45 med införsnack dessförinnan.