Streama Sverige – Belarus: Live Stream i Handbolls-VM 2021

Spelbloggare Publicerat: 19 januari 2021

Gratis live stream inför Sverige – Belarus, före detta Vitryssland, när våra svenska stjärnor kliver in i mellanrundan av Handbolls-VM 2021. Vi tipsar om hur du kan streama Sverige – Belarus gratis, onsdagen den 20/1-21.

Sverige - Belarus

för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bayer Leverkusen – Borussia Dortmund Stream

  1. Klicka här för att öppna konto hos Bet365!
  2. Gör en insättning till ditt spelkonto
  3. Gå till livestreams och se matchen utan kostnad.
  4. Streama på!

Nu startar allvaret på riktigt! Sverige välkomnas in i mellanrundan för Handbolls VM efter att ha slagit Egypten häromdagen – och inför denna match håller spelbolagen Sverige som klara favoriter. Vi kan bara hålla tummarna! Ni missar väl inte att vi också har ett speltips inför matchen?

Det finns flera olika sätt och ställen att live streama Sverige – Belarus den 20 januari, men vår favorit är utan tvekan Bet365. Där får du ta del av en kvalitativ streamingtjänst, som är tillgänglig såvida du har internet i mobilen, dator eller läsplatta.

Och det bästa av allt? Gratis är det också! Allt som krävs är att du skapar ett konto, har pengar på detsamma – minimal insättning räcker – eller att du lagt ett spel under det senaste dygnet.

Sverige – Belarus på TV

Om man snarare vill se matchen på TV, kan man det på TV6. Då får man också se densamma med kommentatorer samt införstudio. Men tack vare livestreamingen kan den ses var som helst.

Kanal: TV6
TV-tid: 15:30

Fler streams idag

Man kan streama sport, tusentals event i veckan – helt utan kostnad. Fräckt, va?

Villkor: Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.