Unibet storsatsar på US Open – ta del av välkomstbonus nu!

Simon Pålsson Publicerat: 7 september 2020

Annons:

Älskar du också betting på tennis? Unibet är det seriösa spelbolaget för dig som vill ha odds på US Open. Registrera dig här och få 100 kronor välkomstbonus!

 Hämta 100 kronor välkomstbonus hos Unibet här!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Betting på US Open – Unibet storsatsar

Unibet är ett av de största spelbolagen på den svenska marknaden, och har funnits i många år. Tack vare sin långa erfarenhet är det ett spelbolag som har ett stärkt fäste hos spelarna. Numera är man också kända som officiell partner till svensk fotboll – med ett stort sponsoravtal tillsammans med Allsvenskan på herrsidan.

Men Unibet är också det perfekta spelbolaget för dig som älskar betting på tennis. Efter många månader utan aktiva tävlingar är världens bästa spelare nu samlade i New York för att spela US Open, och slåss om det som blir årets sista Grand Slam-titel. Det är inte ett dåligt startfält med spelare som Novak Djokovic, Andy Murray, Alexander Zverev med flera som nu ska göra upp.

Snabba odds på US Open hos Unibet

Unibet är snabbt uppe med odds efter att lottningen till varje omgång är genomförd, och du kan snabbt placera dina bets på nästa omgång när du hittar ett spelobjekt som lockar. Den stora fördelen med ett spelbolag som tar tennisbetting på allvar är just att oddsen finns tillgängliga snabbt.

Som bekant är det alltid lätt att veta precis när en tennismatch ska spelas, men genom att följa Unibets odds går det att följa den utsatta starttiden. Den uppdateras dessutom löpande i oddslistan så att du aldrig ska missa ett bra odds.

Livebetting på US Open hos Unibet

Unibet satsar också hårt på att erbjuda livebetting på tennis och US Open. Om du älskar livespel är tennis en av de roligaste sporterna att spela på – eftersom matcherna svänger snabbt och det händer väldigt mycket på kort tid.

Parallellt med livebetting på US Open finns det också många matcher från Challenger-touren och WTA-touren att spela på hos Unibet. Det är alltså inte bara ett spelbolag som tar tennisens största turneringar på allvar.

Spelbloggare.se ger gratis speltips på US Open

Varje dag under turneringens två veckor kommer det att finnas gratis speltips på US Open hos Spelbloggare.se och det är bara att besöka sajten för att ta del av dessa. Med fördel hämtas oddset hos Unibet – som ofta ligger i topp på den svenska oddsmarknaden när det kommer till tennisodds.

Speltips US Open 8 september 2020:

Odds, rekar och speltips på Pablo Carreno-Busta – Denis Shapovalov – klicka HÄR!

Odds, rekar och speltips på Borna Coric – Alexander Zverev – klicka HÄR!

 Hämta 100 kronor välkomstbonus hos Unibet här!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.